top of page

Entrevista a la ràdio de Sant Cugat


Dimecres, la Marta i la Sonia, membres i cofundadores d'Anhel, vàrem estar a l'espai "Entitats" del programa "Sant Cugat a Fons" parlant sobre el dol gestacional i perinatal i sobre la tasca de la nostra associació.


En una agradable conversa amb l'Eva i la Carme, conductores del programa, vam poder explicar el funcionament del Grup d'Ajuda Mútua que Anhel gestiona a Sant Cugat, així com dels altres grups que tenim al Vallès; de l'experiència de la mort d'un bebè, de l'acompanyament a les famílies que passen per aquesta devastadora experiència i dels projectes futurs de l'associació.


Us convidem a escoltar l'entrevista al següent enllaç.#dolperinatal #Quisom #dolgestacional #Quèfem #Entrevistes

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page