Nou grup d'acompanyament a la Infertilitat

31 Jan 2018

 

 

La infertilitat i l'esterilitat són dues situacions relacionades amb la dificultat o impossibilitat per concebre i gestar un fill, que tenen una incidència força alta en la nostra societat; i és que, segons la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF), una de cada sis parelles presenta aquest tipus de problema.

 

Des d'Anhel som conscients que quan una persona o parella està buscant un embaràs que no arriba, això crea una situació que ens desgasta física i emocionalment; tant a nivell individual com de parella. 

 

La gran incertesa que es genera, les pors, la culpa, els conflictes relacionals... són emocions i situacions que solen acompanyar-nos en el nostre dia a dia quan ens trobem immersos en problemes de fertilitat i que, viscuts en silenci, poder fer-nos encara més de mal. És per això que volem oferir a totes aquelles persones i parelles que estan passant per un procés d'infertilitat, un espai íntim, confidencial i respectuós on poder compartir experiències, preocupacions i altres emocions amb famílies que viuen una situació familiar.

 

Des d'aquest Febrer, Anhel incorpora un nou GAM a la seva oferta: el Grup de suport i acompanyament a la Infertilitat.

Un grup gratuït, de freqüència mensual, obert a totes aquelles persones que ho necessitin.

 

 

T'HI ESPEREM!

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Sant Jordi 2020

April 22, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

April 22, 2020

March 19, 2020

April 23, 2019

December 19, 2018

July 27, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2020 ANHEL Associació de famílies en dol del Vallès 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now