top of page

El dia de San Valentí


He de reconèixer que no sóc de celebrar el dia de l’amor!


El famós dia de l’amor, en que ens fem detallets , ens diem tot els que ens estimem… Però quan em vaig quedar embarassada, ens van dir que naixeria el 14 de febrer, jajaja vem pensar que ja tindríem un bon motiu per començar a celebrar aquest dia.


Van anar passant els dies però els esdeveniments van començar a passar a ritme vertiginós , pèrdues, malestar, urgències, espera, analítica, eco…


Una ecografia i una veu que diu: aquí no hi ha res.


Segueixo notant aquell gel fred, que s’havia estès ja per tot el meu interior, deixant-me glaçada... què volia dir que no hi ha res?


A qui buscaven era el meu petit, i hi era però no on devia ser, estava a la trompa situat. Acabada la ecografia: més espera, ja començant a entendre el que vindria, el dolor físic augmentava.


La doctora finalment ens confirma; l’embaràs és inviable. Les llàgrimes ens envaeixen, sense aturador, sense poder escoltar res, simplement sentim que tot s’atura.


L’endemà tornem, el dolor es fa insoportable; pràcticament plegada vaig caminant... Cal una última ecografia per decidir quina serà la millor opció, la millor opció perquè aquest embaràs acabi.


L’ecografia revela la pitjor de les opcions, ruptura de trompa: cap a quiròfan.


A partir d’aleshores: records intermitents, no gaire clars.. entro a quiròfan, recordo un pulsera de plata, me la tallen, em desperto a reanimació, ja està, ja no estic embarassada, ja no seré mare el dia de San Valentí i sense una trompa.


Em pugen a la sala de maternitat... Hola??? Sento nadons plorant , famílies alegres... i sembla que ningú se n’adoni que nosaltres no hauríem de ser allà.


Una nit a l’hospital; desprès a casa.


I des d’aleshores, any que passa, any que més celebro aquest dia de l’amor en que hauries d’haver nascut: ara sí que és el dia de l’amor per mi. El dia en que t’hagués conegut i abraçat...


Ara tot queda en record, en una robeta que et vaig comprar com a feliç embarassada, i un cor teixit per algú especial.


Aquest 14 de febrer de 2018 haguessis fet 4 anys al nostre costat. Fa 4 anys que ets al nostre costat, i seguirem celebrant el dia de l’amor cada any, pensant en tu.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page