Reflexions sobre la Jornada d'Infertilitat

3 Jun 2018

Ahir dissabte dia 2 de juny, va tenir lloc la primera jornada d’atenció a la infertilitat que hem organitzat des d’Anhel. Avui, Dia Internacional de la Infertilitat, volem compartir amb tots vosaltres les reflexions que n’hem extret:

 • Els tres pilars bàsics per fer front als problemes de fertilitat: el marc biomèdic, l’emocional i l’aspecte energètic. Tots tres són elements fonamentals per aconseguir el benestar de la persona.

 • La visió holistica. De la persona i també de la reproducció assistida.

 • El treball interdisciplinari com a eina fonamental per la millora de l’atenció en

  reproducció assistida.

 • El respecte envers la individualitat de cada cas. 

1/5

Reflexions que van teixir, sense haver-ho planificat, un eix vertebrador al llarg de les diferents ponències i participacions que s’anaven enriquint i reafirmant conforme avançava el dia.

 

I és que vam acabar la jornada amb la sensació d’haver construït entre tots un diàleg comú que acollia els magnífics coneixements dels ponents, les precioses històries de les famílies i les valuoses aportacions dels assistents; un diàleg on tot va anar encaixant d’una forma extraordinàriament natural i que ens mostra que hi ha molts professionals i persones sensibilitzades amb el tema i amb moltes ganes de millorar el món de l’atenció a la infertilitat.

 

Des d’Anhel volem agrair, una vegada més, l’interès mostrat pels assistents i sense el qual la jornada no tindria cap sentit; els coneixements i la sensibilitat dels ponents que va fer que fos un veritable luxe escoltar-los; i la disposició de les famílies que van voler compartir amb nosaltres una part tan íntima de la seva història. Una història de desig i amor.

 

Gràcies a tots i totes, de tot cor.

 

 

 

 

 

CAST:

 

Ayer sábado 2 de junio, tuvo lugar la primera jornada de Atención a la Infertilidad que hemos organizado desde Anhel. Hoy, Día Internacional de la Infertilidad, queremos compartir con todos vosotros las reflexiones que nos hemos planteado:

 • Los tres pilares básicos para hacer frente a los problemas de fertilidad: el marco biomédico, el emocional y el aspecto energético. Los tres son elementos fundamentales para lograr el bienestar de la persona.

 • La visión holística. De la persona y también de la reproducción asistida.

 • El trabajo interdisciplinario como herramienta fundamental para la mejora de la atención en reproducción asistida.

 • El respeto a la individualidad de cada caso.

 

Reflexiones que tejieron, sin haberlo planificado, un eje vertebrador a lo largo de las diferentes ponencias y participaciones que se iban enriqueciendo y reafirmante conforme avanzaba el día.

 

Y es que terminamos la jornada con la sensación de haber construido entre todos un diálogo común que acogía los magníficos conocimientos de los ponentes, las preciosas historias de las familias y las valiosas aportaciones de los asistentes; un diálogo donde todo fue encajando de una forma extraordinariamente natural y que nos muestra que hay muchos profesionales y personas sensibilizadas con el tema, y con muchas ganas de mejorar el mundo de la atención a la infertilidad.

 

Desde Anhel queremos agradecer, una vez más, el interés mostrado por los asistentes y sin el cual la jornada no tendría ningún sentido; los conocimientos y la sensibilidad de los ponentes que hizo que fuera un verdadero lujo escucharlos; y la disposición de las familias que quisieron compartir con nosotros una parte tan íntima de su historia. Una historia de deseo y amor.

 

Gracias a todos y todas, de todo corazón.

 

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Sant Jordi 2020

April 22, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

April 22, 2020

March 19, 2020

April 23, 2019

December 19, 2018

July 27, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Instagram Social Icon

© 2020 ANHEL Associació de famílies en dol del Vallès 

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now