Anhel, celebra el seu segon aniversari

23 Jul 2019

Manifest llegit aquest dissabte passat, durant la festa de celebració del segon aniversari d'Anhel als Jardins del Monestir de Sant Cugat del Vallès.

 

 

"La paraula Anhel es defineix com el desig intens que mou a fer una cosa. Per nosaltres, després de gairebé dos anys d'activitat, aquests desitjos segueixen vibrant amb força i seguim treballant dia a dia per aconseguir tot allò que ens va moure a iniciar aquest bonic projecte.
 
Seguim treballant per donar veu als dols de maternitat, per fer-los visibles, per aconseguir que la societat entengui el seu significat i importància i sigui capaç d'acompanyar-los correctament. Seguim treballant amb les famílies, que sou el més important, per oferir-vos espais on us sentiu acompanyats, on poder recordar els vostres bebès. Seguim treballant, en definitiva, per allò que anhelem des del primer moment: que totes les famílies puguin viure un dol respectat.
 
I estem segures que ho aconseguirem. Perquè darrera d'Anhel i del gran nombre d'associacions, professionals i famílies que treballem en pro d'aquest canvi hi ha el motor més potent de tots: l'amor. L'amor que sentim envers els nostres fills i filles. Els que hi són, els que hi van ser i els que de moment només hem pogut anhelar. 
 
Avui celebrem que fa dos anys que Anhel existeix i ho celebrem envoltats de tots aquells que ens ajudeu a fer-ho possible. I és per això que volem donar-vos les gràcies. Per formar part d'Anhel. Per sumar-vos a aquesta petita gran família i ajudar-la a créixer. Volem donar-vos les gràcies per fer possible que Anhel segueixi celebrant anys i puguem seguir acompanyant a totes aquelles famílies que ho necessitin, des dels GAMs, des de les formacions a professionals, des de la visibilització… Però sobretot volem donar-vos les gràcies perquè feu possible que cada dia estiguem més a prop del desig que va fer néixer Anhel".

 

 

Lectura de Manifest per part de la presidenta d'Anhel, Guida Rubio

LLaç de concienciació i visibilització del dol perinatal 

 

 Venda de pastissos solidaria

 

Concert d'Oriol Barri

 

Detall pels socis/sòcies

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Sant Jordi 2020

April 22, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

April 22, 2020

March 19, 2020

April 23, 2019

December 19, 2018

July 27, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2020 ANHEL Associació de famílies en dol del Vallès 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now