top of page

QUÈ FEM

Des d'Anhel treballem per ajudar a les famílies en casos de:

DOL GESTACIONAL I PERINATAL

El dolor per la mort gestacional o perinatal és una resposta de dol normal i legítima davant d'una experiència extremadament dolorosa que ocorre en un moment de felicitat per la nova vida que s'espera.

DOL PER INFERTILITAT

La dificultat o impossibilitat per aconseguir un embaràs pot ser viscuda com un event inesperat o amenaçant que provoca dolor, pena i estrès. És, a més, un procés que ens remou el més íntim, posant en joc també la nostra autoestima i la relació de parella.

NOU EMBARÀS

El nou embaràs  arriba després d'una mort gestacional o perinatal, i sovint és viscut per la mare, el pare o la parella amb molta angoixa envers el benestar del seu nadó i el desenllaç de la nova gestació.

PREMATURITAT

El naixement prematur d'un fill o filla pot suposar en les famílies un moment de sentiments molt contradictoris. D'una banda, la felicitat de conèixer el seu fill o filla; i, de l'altra, l'angoixa i la por que comporta lluitar envers el risc de mort dia rere dia. En aquesta situació, ocorren molts dols: el dol per un temps d'embaràs perdut, per un fill que no és com imaginàvem o per la separació que suposa haver de marxar a casa cada dia sense el bebè.

INTERRUPCIÓ DE L'EMBARÀS

Quan s'ha d'interrompre la gestació, sovint apareixen sentiments de tristesa, culpabilitat i incomprensió que poden situar a les famílies en una situació de vulnerabilitat. 

bottom of page