Campanya "No us oblidem"

19 Sep 2017

 

En motiu del Dia Internacional de conscienciació sobre el dol gestacional i perinatal (15 d'Octubre), des d'Anhel fem una crida a totes aquelles famílies que hagin viscut aquesta devastadora experiència i que vulguin col·laborar amb nosaltres.

 

L'objectiu és llançar una campanya titulada NO US OBLIDEM que consistirà en un vídeomuntatge elaborat amb les fotos de totes les famílies voluntàries i que té per objectiu donar visibilitat a la realitat que es viu quan es mor un nadó dins el ventre de la mare o al poc de néixer. Volem cridar al món que aquests  fills i filles no s'obliden mai i sempre ens acompanyen.

 

 

Si esteu interessats en participar, només us heu de fer una fotografia (mare, pare, germans i qui vulgui!) amb quelcom que us recordi al vostre bebè (una ecografia, un cartell amb el seu nom, un globus... el que vosaltres decidiu) i enviar-la al mail de l'associació: anhel.valles@gmail.com.

 

Des d'Anhel garantim que aquestes fotografies només seran utilitzades per a la campanya No us oblidem i que, aquesta, es presentarà a través de les xarxes socials i la nostra web.

 

 

Comptem amb vosaltres per fer-ho possible!

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Entrades destacades

Sant Jordi 2020

April 22, 2020

1/10
Please reload

Entrades recents

April 22, 2020

March 19, 2020

April 23, 2019

December 19, 2018

July 27, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon

© 2020 ANHEL Associació de famílies en dol del Vallès 

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now