top of page

ESTIgMES - Sortida al teatre

Dissabte 16 de Març a la nit vàrem anar al teatre La Gleva a veure ESTIgMES; una obra de Concha Milla que tracta sobre la infertilitat.

L'obra mostra, a través de la història de la pròpia Concha, les diferents facetes d'aquesta problemàtica tan silenciada encara. I és que, com la mateixa autora explica, el seu objectiu és parlar; parlar d'un tabú, d'un estigma. "Jo vull parlar. Vull parlar per totes aquelles dones que, buscant donar vida, se n'han deixat un tros de la seva." (Conca Milla. Extret de https://es.teatrebarcelona.com/espectaculo/estigmes)

Tristesa, ràbia, culpa, soledat... aquestes i moltes d'altres emocions es deixen entreveure a través del monòleg de l'autora i també de la música, que juga un paper molt important al llarg de tota la representació. Música, guió i l'energia que desprèn la Concha en directe, fan que aquells d'entre el públic que han viscut l'infertilitat en primera persona s'emocionin en veure's representats en gestos, frases i vivències.

La sortida, formada per diverses famílies i membres d'Anhel, va finalitzar amb un col·loqui amb la Concha Milla en el que autora i públic vàrem poder compartir experiències, emocions i reflexions entorn la infertilitat. Un tema que malauradament continua sent tabú a la nostra societat però al que, amb ESTIgMES, la dramaturga dona visibilitat des de la pròpia experiència i amb total sinceritat. Perquè com ella mateixa diu, "la infertilitat és una puta merda!", i això la gent ho ha de saber.

Des d'Anhel volem agrair al teatre La Gleva i a la Concha Milla que ens hagin donat l'oportunitat de compartir amb ells una vetllada tan enriquidora, i ens volem quedar amb una reflexió de la Concha que ens ha agradat especialment: ESTIgMES, com el seu nom desvela, va d'amor, d'ESTIMA... i el més important és aquell que ens professem cap a nosaltres mateixos!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page