top of page

Reflexions sobre la Jornada d'Infertilitat

Ahir dissabte dia 2 de juny, va tenir lloc la primera jornada d’atenció a la infertilitat que hem organitzat des d’Anhel. Avui, Dia Internacional de la Infertilitat, volem compartir amb tots vosaltres les reflexions que n’hem extret:

 • Els tres pilars bàsics per fer front als problemes de fertilitat: el marc biomèdic, l’emocional i l’aspecte energètic. Tots tres són elements fonamentals per aconseguir el benestar de la persona.

 • La visió holistica. De la persona i també de la reproducció assistida.

 • El treball interdisciplinari com a eina fonamental per la millora de l’atenció en

reproducció assistida.

 • El respecte envers la individualitat de cada cas.

Reflexions que van teixir, sense haver-ho planificat, un eix vertebrador al llarg de les diferents ponències i participacions que s’anaven enriquint i reafirmant conforme avançava el dia.


I és que vam acabar la jornada amb la sensació d’haver construït entre tots un diàleg comú que acollia els magnífics coneixements dels ponents, les precioses històries de les famílies i les valuoses aportacions dels assistents; un diàleg on tot va anar encaixant d’una forma extraordinàriament natural i que ens mostra que hi ha molts professionals i persones sensibilitzades amb el tema i amb moltes ganes de millorar el món de l’atenció a la infertilitat.


Des d’Anhel volem agrair, una vegada més, l’interès mostrat pels assistents i sense el qual la jornada no tindria cap sentit; els coneixements i la sensibilitat dels ponents que va fer que fos un veritable luxe escoltar-los; i la disposició de les famílies que van voler compartir amb nosaltres una part tan íntima de la seva història. Una història de desig i amor.


Gràcies a tots i totes, de tot cor.


CAST:


Ayer sábado 2 de junio, tuvo lugar la primera jornada de Atención a la Infertilidad que hemos organizado desde Anhel. Hoy, Día Internacional de la Infertilidad, queremos compartir con todos vosotros las reflexiones que nos hemos planteado:

 • Los tres pilares básicos para hacer frente a los problemas de fertilidad: el marco biomédico, el emocional y el aspecto energético. Los tres son elementos fundamentales para lograr el bienestar de la persona.

 • La visión holística. De la persona y también de la reproducción asistida.

 • El trabajo interdisciplinario como herramienta fundamental para la mejora de la atención en reproducción asistida.

 • El respeto a la individualidad de cada caso.


Reflexiones que tejieron, sin haberlo planificado, un eje vertebrador a lo largo de las diferentes ponencias y participaciones que se iban enriqueciendo y reafirmante conforme avanzaba el día.


Y es que terminamos la jornada con la sensación de haber construido entre todos un diálogo común que acogía los magníficos conocimientos de los ponentes, las preciosas historias de las familias y las valiosas aportaciones de los asistentes; un diálogo donde todo fue encajando de una forma extraordinariamente natural y que nos muestra que hay muchos profesionales y personas sensibilizadas con el tema, y con muchas ganas de mejorar el mundo de la atención a la infertilidad.


Desde Anhel queremos agradecer, una vez más, el interés mostrado por los asistentes y sin el cual la jornada no tendría ningún sentido; los conocimientos y la sensibilidad de los ponentes que hizo que fuera un verdadero lujo escucharlos; y la disposición de las familias que quisieron compartir con nosotros una parte tan íntima de su historia. Una historia de deseo y amor.


Gracias a todos y todas, de todo corazón.Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay etiquetas aún.
Segueix-nos
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Instagram Social Icon
bottom of page