top of page

El dol gestacional al teatre

"La Júlia i en Pau esperen un nen. Ella està de cinc mesos quan l’embaràs es complica. Arriben a l’hospital esperant que els diguin que el mal de panxa és normal, però se’ls queden ingressats. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el seu fill. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora, tot un garbuix. Una gossa en un descampat explica la història de superació d’aquesta parella que, com tantes d’altres, haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Aprendre alguna cosa de tot això. Plantar cara al monstre de les pròpies pors. Descobrir que tens uns recursos amagats en un racó del teu soterrani que surten quan els necessites, quan els invoques"

Vam conèixer aquesta obra de la mà de l'ALOMA VILAMALLA de la Sala Beckett, i ens va semblar preciosa, valenta i ens vam proposar que arribés a tantes famílies en dol com fos possible!!

Vam fer una proposta per anar-hi en grup, i el dia 5 de Juliol ens vam reunir gairebé 15 families d'ANHEL per veure la obra en bona companyia!

Families ANHEL

No us volem espatllar la sorpresa per si hi aneu... Però us la recomanem!!!

Us deixem les opinions de les famílies que ja l'han vista, parlen per si soles!!!

La podeu veure encara fins el dia 29 de JULIOL!!!

Dates: del 25/06/2018 fins al 29/07/2018

Horari: De dimarts a dissabte, 20:30h / Diumenge, 18:30h

Durada: 1h 30min

Espai: Sala de baix

Preu: De 10€ a 20€

Autoria: Clàudia Cedó Direcció: Sergi Belbel

Repartiment: Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavi Ricart i Maria Rodríguez

Escenografia: Max Glaenzel Espai sonor: Jordi Bonet Il·luminació: Kiko Planas Vestuari: Mercè Paloma Caracterització: Coral Peña Fotografia promocional: Kiku Piñol Vídeo promocional: Raquel Barrera Assistència de so: Iker Rañé Ajudant de direcció: Antonio Calvo Ajudant d’escenografia i regidoria: Marta Geòrgia Estudiant en pràctiques: Madelaine Lopez

Una producció de la Sala Beckett i del Grec 2018 Festival de Barcelona

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page