top of page

Primer aniversari


Fa un any ens vam trobar per donar forma a un projecte que naixia de la il·lusió i les ganes de treballar per les famílies que representem. Un projecte que volia donar veu a una realitat sovint silenciada: els dols de la maternitat i la paternitat; però sobretot, un projecte que volia acollir i acompanyar a totes aquelles famílies que passen per la devastadora situació de viure un d'aquests dols.

Al llarg d'aquest primer any hem obert espais on compartir emocions i parlar dels nostres fills i filles, on parlar de pors i esperances lligades a la fertilitat. Hem col·laborat amb professionals i centres sanitaris, hem realitzat la nostra primera jornada de formació. També hem fet campanyes de sensibilització i molt soroll per donar a conèixer Anhel i els dols que representem. Però, per sobre de tot, aquest primer any hem fet realitat el nostre desig, el motor que ens mou dia a dia: estar al costat de les famílies en dol.

I és que Anhel és això, el desig intens que mou a fer una cosa.

Volem donar les gràcies als i les professionals que al llarg d'aquests mesos s'han interessat per l'associació, als mitjans de comunicació que ens han ofert divulgació, a les nostres famílies per entendre i recolzar la nostra dedicació, als socis i sòcies perquè gràcies a les seves aportacions podem continuar creixent i, sobretot, volem agrair de tot cor la confiança i l'estimació que hem rebut per part de les famílies d'Anhel. Vosaltres, les vostres esperances i els vostres bebès, són la nostra raó de ser.

El dol és un camí de llums i ombres, un camí que ens heu permès recórrer al vostre costat, amb els grans aprenentatges que això comporta. I per nosaltres no hi ha cap regal més valuós que poder formar part del vostre camí.

Gràcies.

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page