top of page

Campanya "No us oblidem"


En motiu del Dia Internacional de conscienciació sobre el dol gestacional i perinatal (15 d'Octubre), des d'Anhel fem una crida a totes aquelles famílies que hagin viscut aquesta devastadora experiència i que vulguin col·laborar amb nosaltres.

L'objectiu és llançar una campanya titulada NO US OBLIDEM que consistirà en un vídeomuntatge elaborat amb les fotos de totes les famílies voluntàries i que té per objectiu donar visibilitat a la realitat que es viu quan es mor un nadó dins el ventre de la mare o al poc de néixer. Volem cridar al món que aquests fills i filles no s'obliden mai i sempre ens acompanyen.

Si esteu interessats en participar, només us heu de fer una fotografia (mare, pare, germans i qui vulgui!) amb quelcom que us recordi al vostre bebè (una ecografia, un cartell amb el seu nom, un globus... el que vosaltres decidiu) i enviar-la al mail de l'associació: anhel.valles@gmail.com.

Des d'Anhel garantim que aquestes fotografies només seran utilitzades per a la campanya No us oblidem i que, aquesta, es presentarà a través de les xarxes socials i la nostra web.

Comptem amb vosaltres per fer-ho possible!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page