top of page

Fes-te soci d'Anhel


ANHEL SOM TOTS

i per això us convidem a fer-vos socis de forma gratuïta i col·laborar en la nostra tasca.


Oberta a famílies en dol, professionals que hi treballen i qualsevol persona sensibilitzada amb el tema i amb ganes de participar, associar-se a Anhel tan sols implica la voluntat de millorar la situació que viuen les famílies a qui es destina la nostra activitat.


Només us demanem que ens ajudeu a fer ressò de l'associació i les iniciatives que proposem, a donar visibilitat a la situació que viuen les famílies en dol i, si voleu tenir-hi un paper més actiu, us convidem a donar-nos un cop de demà en les activitats que organitzem.

T'hi animes?!


Només has d'accedir a la FITXA DE SOCIS i reenviar-la per mail a anhel.valles@gmail.com complimentada amb les teves dades.
Ajudeu-nos a fer créixer l'associació!


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay etiquetas aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page