top of page

Dia del record 2017


Aquest diumenge 15 d'Octubre, ens sumem al dia internacional de la conscienciació sobre la mort gestacional i perinatal, amb una encesa d'espelmes a les 19:30 a la Plaça Doctor Robert de Sabadell.

Aquest primer acte organitzat des d'Anhel forma part de la campanya "No us oblidem" que hem iniciat des de l'associació i a través de la qual es pretén donar visibilitat a la mort gestacional i perinatal i dir a l'entorn de les famílies que viuen aquesta devastadora experiència que els fills i filles que ens deixen, no s'obliden mai.

Pel Jael, per l'Esteve, per la Mini, pel Max... per tots aquells bebès que encara no tenien nom i per totes les seves famílies, diumenge encendrem una espelma. Una llum en record de tots els petits i les petites que van morir massa aviat. Una llum per ensenyar al món que no us hem oblidat.

Diumenge 15, a les 19:30.

Plaça Doctor Robert, Sabadell

US HI ESPEREM!

Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay etiquetas aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page