top of page

Sant Jordi 2018

Quan estem vivint un procés de dol, no sempre ens ve de gust parlar. De vegades, n'hi ha prou amb escoltar... o llegir altres testimonis, altres experiències. Saber que el que ens passa pel cap i pel cor és normal... Amb motiu del Dia de Sant Jordi, us hem preparat unes recomanacions sobre llibres que expliquen la mort i el dol d'una manera senzilla, propera i fins i tot... bonica:


- SOY LA MUERTE és un conte il·lustrat, que ens mostra una noia que vitja en bicicleta, una noia jove i amable, la MORT. Ella ens explica en primera persona com es el seu dia a dia, i com de vegades visita als animalons, a la gent gran, a nens petits... fins i tot abans que neixin. Ella els guia i els acompanya. Aquest conte ens recorda que MORT i VIDA van juntes, i enlloc de representar-la de forma obscura o tenebrosa, la il·lustra sempre acompanyada de flors, d'animalons o de joguines. "La vida i jo hi som en tot el que comença i en tot el que acaba"


Escrit per Elisabeth Helland Larsen i il·lustrat per Marine Schneider.


- ON EM PORTIN ELS AMETLLERS és una novel·la situada a Mallorca, al gener... just quan floreixen els ametllers. Amb tocs autobiogràfics, l'autora ens parla d'una relació de parella, d'un projecte de feina, d'un avortament... i d'un camí de descoberta interior i connexió amb els avantpassats... per poder transitar el seu dol.


Escrit per Bàrbara Julbe.- BRILLA TU ESTRELLA és un altre llibret preciós que explica perquè hi ha tans estels al cel. Aquest conte ens diu que els nadons que moren abans de néixer no desapareixen... sino que se'n van cap a una galàxia que es diu "Aitana". Aquests nadons-estrella, brillen molt més que els estels normals i per això tenen encarregades missions especials i molt importants... Així ens explica l'Amaia com s'imagina el lloc on la seva nena, l'Aitana, es troba des que va morir.


Escrit i il·lustrat per Amaia Ugarte Zuloaga.+ Recomanacions per aquest Sant Jordi al nostre web


Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page